Ship Ahoy!

19 augustus 2015

Ship Ahoy! SAIL Amsterdam 2015 is van start gegaan! Ga jij tijdens deze dagen veel op en rond het water doorbrengen? Dan mag dit borrelhapje zeker niet ontbreken. Het is lekker, makkelijk en heeft een nautisch tintje! 

Tricolore bootjes: 

• 1 doosje langwerpige snoeptomaatjes

• 1 bolletje mozzarella, in kleine plakjes snijden

• verse basilicum

• balsamico azijn

• prikkers (6 cm)

Bereiding:

Was de snoeptomaatjes en dep ze droog met keukenpapier. Snijd ze in de lengte door midden. Ontdoe de tomaatjes van het vruchtvlees. Snijd de mozzarellabol in langwerpige plakjes, afhankelijk van de lengte van de tomaatjes. Vul ze met de mozzarella. Prik er een prikker met een basilicum blaadje doorheen. Plaats de tomaatjes vervolgens op een diep serveer- of amuse bordje en giet hier wat balsamico azijn in. Snel en makkelijk gemaakt, wat wil je nog meer! 

Tip: Je kunt ook een klein beetje balsamico in het tomaatje gieten, voordat je de mozzarella erop legt.

Uiteraard ben je voor Party servies, zoals de amuse bordjes, bij ons aan het goede adres.

Een behouden vaart! Geniet van SAIL Amsterdam 2015!

 

saksbleu
Servetten Blau Saks
Details

bekertjes
Bekertjes Stippen
Details

Tafellopers, echte sfeermakers!

30 juli 2015

Geef je eettafel eens een andere look met een kanten tafelloper. Met deze kunststof loper kun je heel veel verschillende sferen creeëren. Denk bijvoorbeeld aan landelijk, romantisch, vintage, klassiek of zelfs Mexicaans. Omdat de loper van stevig kunststof materiaal gemaakt is is deze ook zeer geschikt voor buiten op de tuintafel.

Je kunt met een tafelloper eigenlijk alle kanten op. Leg de loper over de lengte van je eettafel of plaats twee of meer lopers over de breedte. In combinatie met een mooi tafelkleed geef je je eettafel weer een hele andere uitstraling. Maak het geheel helemaal af met bloemen, kaarsen, verschillende stijlen kaarsenhouders en laat de gasten maar komen. Deze veelzijdige tafeldecoratie moet je dus zeker in huis hebben!

Ook heel geschikt voor het decoreren van je bruidstafel, High Tea, of zelfs je Baby Shower.

Op aanvraag kunnen wij ook bijpassende placemats of tafelkleden leveren. En voor een prachtig huurservies ben je natuurlijk ook aan het juiste adres. Mail ons voor meer info!

 

ambientemr&mrs275
Servetten Mr & Mrs
Details

theepotwit275
Theepot Klassiek Joane
Details

 

Vind meer over...


Aanmelden nieuwsbrief


Volg ons


© Party Moments 2014 - 2021
(onderdeel van Happy Moments)