Baby Tea

20 november 2014

Er wel eens aan gedacht om een Baby Tea te geven? Een High Tea om de geboorte van je kleintje te vieren met heerlijk eten en veel gezelligheid. Serveer naast verschillende soorten thee, verschillende lekkere hapjes, variërend van zoet tot hartig. Naast de aanwezigheid van lekker eten en drinken, is het ook belangrijk dat de ruimte feestelijk is aangekleed. Denk daarbij aan ballonnen, vlaggenlijnen en een leuk aangeklede cadeautafel.

Maar een mooi servies mag natuurlijk ook zeker niet ontbreken. Serveer thee en koffie uit een mooi oud roze vintage servies of uit gebloemde kopjes. Bij een Baby Tea voor een jongetje kun je bijvoorbeeld onze witte kopjes met een opengewerkt schoteltje goed gebruiken. Deze kopjes lenen zich er uitstekend voor om er bijvoorbeeld een blauw lint doorheen te rijgen. Uiteraard kun je er ook een ander kleurtje doorheen doen. Het geeft je Baby Tea in ieder geval een extra feestelijk tintje.

Een feestelijke servet of Caketopper met naam doen ook veel op een mooi gedekte tafel. Nog een naamcadeautje voor de baby nodig? Ook deze kun je bij ons bestellen. 

Kortom ook voor je Baby Tea ben je bij Happy Moments aan het goede adres!

 

wagenrbluekl
Servetten Bambino Retro Blue
Details

cupcake-topper---wave-275x275
Cupcake Topper Wave
Details

Vind meer over...


Aanmelden nieuwsbrief


Volg ons


© Party Moments 2014 - 2021
(onderdeel van Happy Moments)