Valentijn decoratie!

04 februari 2015

Op zoek naar een makkelijke en vooral snelle Valentijn decoratie? Deze decoratie is natuurlijk ook super geschikt voor een bruiloft, vrijgezellenfeestje, Baby Shower of andere gelegenheid waar de liefde centraal staat!

Benodigheden: 

- papieren rietjes

- hartvormige Marshmellows (HEMA)

- lint naar keuze, bijvoorbeeld rood

- cocktailprikkers

Werkwijze:

Halveer de rietjes. Prik een cocktailprikker voor de helft door de onderkant van het Marshmellow hart. Laat 2 cm van de prikker uitsteken. Prik het rietje vervolgens door de bovenkant van het hart. Zorg ervoor, dat de cocktailprikker door de opening van het rietje naar binnen glijdt. Bevestig er vervolgens een leuk strikje aan. Klaar!

TIP: Bak hartvormige cupcakes en steek hier de prikkers in! 

TIP: De hartvormige Marshmellows zijn een seizoensartikel, dus niet het hele jaar verkrijgbaar. In een gesloten zak zijn ze een jaar lang houdbaar. Dus wees verstandig en sla ze nu in mocht je ze pas over een tijdje nodig hebben. Je kunt natuurlijk ook andere hartvormige etenswaren gebruiken. Maak hartjes van bijvoorbeeld watermeloen, Gala meloen, appel, snoepgoed, etc. Wees creatief! Zolang je het maar op een papieren rietje kan prikken. Heb je een vraag over deze prikker? Stel deze dan gerust op onze Facebookpagina

 

13307945
Servetten Heart Red
Details

candycanepink2755
Rietjes Candy Cane Pink
Details

Vind meer over...


Aanmelden nieuwsbrief


Volg ons


© Party Moments 2014 - 2021
(onderdeel van Happy Moments)