Tea Party met speciale thee

22 mei 2015

Bij een echte High Tea hoort geurende thee uit een gebloemd Engels kopje. De soorten thee die je serveert maken de happening nog specialer. Een van onze favoriete theemerken is Simon Levelt. Naast koffie hebben zij ook een groot thee assortiment. Het varieert van zwarte tot witte, van rooibos tot rookthee. Daarnaast wisselt het regelmatig, dus er is altijd weer iets nieuws te proberen. Veel van de Simon Levelt theeën zijn biologisch en bevatten echt fruit. 

Ook de theeparels of de Jasili bloemen zijn uitermate geschikt voor een Tea Party. Deze theeparels en -bloemen ontpoppen zich tijdens het zetten in de theepot. Ze ogen dus extra chic in een glazen theepot en het geeft een zeer leuk effect op je High Tea tafel. Naast kant-en-klare theezakjes kun je je gasten ook uit verschillende soorten losse thee laten kiezen. Onze favorieten zijn Honeybush Mango Lemon en Rooibos Kokos Cacao. De thee kan je op allerlei verschillende manieren uitstallen, bijvoorbeeld in mooie porseleinen bakjes. De gasten kunnen individuele theefilters met een lepeltje losse thee naar keuze vullen. Op deze manier kunnen ze zelf met verschillende soorten thee melanges experimenteren. Het gebruiken van deze theefilters geeft je High Tea een extraatje. Simon Levelt heeft kleine en grote theefilters in zijn assortiment. De gast gooit een schepje losse thee naar keuze in een klein filterzakje en hangt het vervolgens in het kopje. Je kunt de filters uiteraard ook zelf van te voren vullen en er een leuke versiering aan bevestigen. Mocht je dit willen doen, let er dan wel op dat de versiering nat zal worden op het moment dat de filter in het kopje wordt gehangen. Het papier zuigt het vocht namelijk helemaal op. Houd daar dus rekening mee of zorg ervoor dat de versiering makkelijk te verwijderen is.

Kortom, Simon Levelt heeft voor elke gelegenheid wel een passende thee, denk bijvoorbeeld aan Juffenthee, Liefdesthee, of Geboortethee. Heel geschikt voor tijdens een bruiloft, een vrijgezellen Tea of Baby Shower. Maar ook leuk als klein cadeautje voor je zwangere vriendin of voor de jarige juf. Neem snel een kijkje in de Simon Levelt webshop of ga langs in één van hun winkels!

En voor een mooi servies kun je in onze verhuurshop terecht!

ambientemr&mrs275
Servetten Mr & Mrs
Details

bloemenrosew275
Theepot Pink Flowers
Details

Vind meer over...


Aanmelden nieuwsbrief


Volg ons


© Party Moments 2014 - 2021
(onderdeel van Happy Moments)